Nyheter

Har du någon idé kring hur vi kan utveckla framtidens politik inom utrikes- och säkerhetsområdet? Skicka era inspel till Tony!

Påminner … oBS att alla medlemmar är välkomna vara med på den digitala föreläsningen söndag kl 18:00 - en väl använd timme !

Vill du motionera om något viktigt till föreningen eller förbundet ? Välkommen vara med och få vet hur man skriver och tips av en av riksdagens mesta motionär. Anmäl till…

Vi önskar alla Karlskogingar ett riktigt bra år 2023

Idag har Karlskogas fullmäktige valt nya ordföranden, ledamöter och ersättare i kommunens nämnder. Grattis till alla och era nya uppdrag!


Bli medlem i Moderaterna – Ditt engagemang är vår styrka! 

Sverige är i kris vad gäller säkerhet och trygghet, elförsörjning och att gå – eller ta sig – till ett arbete är inte längre en självklarhet. Pandemin har påverkat både individ, företag och samhällets alla funktioner.

Moderaterna är ständigt aktivt pådrivande mot regeringen och har samlat riksdagen och tvingat regeringen att  vidta viktiga åtgärder…. Åtta år av utredningar och handlingsförlamning sätter sina spår och nu är det dags att byta regering.  

Bli medlem idag och hjälp oss få Ordning och reda på Sverige !   https://moderaterna.membersite.se/Membership/BuyMembership 

” Vi är stolta Karlskogingar!
Med tanke på den mycket tuffa verkligheten för hela kommunsektorn i Sverige är det viktigt att inte blunda för problemen men samtidigt inte förlora framtidstron. I Karlskoga har vi en unik förmåga att inte ge upp, det kan handla om allt från vårt kära hockeylag till att ta strid för vår försvarsindustri – vi är helt enkelt stolta Karlskogingar som står upp för vår stad och det är precis det som kommer att behövas de kommande åren. Jag ser med stor tillförsikt på framtiden i Karlskoga och vill jag rikta ett stort tack till alla som bidrar till att utveckla vår kommun ” – Tony Ring

 på info@moderaternakarlskoga.se.